FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Ja dobrym znajomym kupowałem zawsze z przyjaciółmi dmuchaną lalę...nigdy nikt się nie obraził...i zawsze była dobra brechta z niej później w trakcie imprezy....
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
ja osobiście polecam jakieś gry planszowe o charakterze erotycznym oczywiście... świetna sprawa sam taką kiedyś dostałem... i nie raz bardzo się przydała...
oo to z tą dmuchaną lalą się nie zgodzę absolutnie gdzie takie ambarasy uslyszalas monika? bo to chyba nie w tej czesci polski xD co trzeba
moim zdaniem na 18 to coś pamiątkowego , smiesznego lala nie zbyt jest smieszna moim zdaniem....
Ostatnio zmieniony przez DragonbQuest88 2010-02-13, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
i każdemu pasuje.... no sorry facetowi miśka na 18 to już wstyd hahaha (pożniej taki kumpel powie mi hasło jestem adam co z pedałami nie gadam haha ) oczywiście to joke ale jakieś poczucie gustu i wyczucie okazji powinno byc moim zdaniem najlepiej zrobic obeznanie co dana osoba lubi lub znajac ja domyslec się co by jej się spodobało lub uśmiech wywolało na twarzy wkońcu to nietypowa okazja i raz w życiu:) a propos Adi z humorem u mnie dobrze ale nie każdemu by się to spodobało:)
Zgadzam się z Wami- kobietkom wibratory, a facetom gumowe lale, sztuczne pochwy itp. Ewentualnie jakieś inne Artykuły z sexshopu typu kajdanki, męskie stringi czy różne ubranka- generalnie większość z solenizantów potraktuje to jako żart a kto wie, czy może ów prezent solenizant zawsze chciał posiadać tylko wstydził się takowy zakupić
Stoktotko, bez flaszki to nawet nie ma po co sie wybierac. Sam na swoja 18stke dostalem lale i byl spory ubaw jak juz pijani chcielismy ja nadmuchac. A dla dziewczyny sprobuj poszukc meska wersje takiej lalki...
Ostatnio zmieniony przez AndreV6 2010-06-13, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Kolego, cos ty sie tak uparl na to emilosc.pl? Reklame jakas robisz?? Ale swoja droga mozna pogzebac po takich sklepach. Moze cos ciekawego wpadnie w oko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum