FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
No stary, a myślałem, że tylko mnie brzydzą papierosy. Tyle palących dziewczyn wokół. Brak higieny oczywiście też jest odpychający. Nie znoszę też kobiet (ogólnie ludzi) prymitywnych.
To podziwiam Cię Madziula. Musisz być chyba bardzo tolerancyjna i wyrozumiała. Twój partner musi mieć z Tobą dobrze. Ja na sam widok papierosów - o smrodku nie wspomnę - mam noże w oczach.
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-11-10, 11:23
Blackie napisał/a:
To podziwiam Cię Madziula. Musisz być chyba bardzo tolerancyjna i wyrozumiała. Twój partner musi mieć z Tobą dobrze. Ja na sam widok papierosów - o smrodku nie wspomnę - mam noże w oczach.
niestety nie mam chłopaka ale fakt staram się być wyrozumiała
mnie hmm:
-otyłosc
-brak higieny
-brak wyrozumiałości
-niestosowny ubiór
- pisanie smsów podczas spotkania
- typ mruczka co nic nie mówi
- mało zainteresowań , nudny tryb życia
- niezgodnosc pasji
itd wiele tego:)
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2011-02-04, 11:53
DragonbQuest88 napisał/a:
mnie hmm:
-otyłosc
-brak higieny
-brak wyrozumiałości
-niestosowny ubiór
- pisanie smsów podczas spotkania
- typ mruczka co nic nie mówi
- mało zainteresowań , nudny tryb życia
- niezgodnosc pasji
itd wiele tego:)
to ja nie jestem wtedy w twoim typie heh bo spośród tych cech są dwie cechy które posiadam
typ mruczka hmm każdy po części myślę ma w sobie mruczka ale kwestia motywacji i chęci a jeśli chodzi o zainteresowania to wiesz jak to napisał thank wszystko można polubic przy dobrej motywacji i chęci itd życie jest jedno a pasji i zainteresowań mnóstwo;)
Jak u większości higiena,papierosy,jak kobieta czy młoda dziewczyna wygląda z petem w ustach,a do tego smród nikotyny z ust.Wygląd i cechy charakteru to już sprawy indywidualne,nie należy tego uogólniać.
Brak higieny to na pewno. Gdyby partnerka paliła to nie wiem jakoś bym to wytrzymał może ale ona ze mną już nie bo bym cały czas mówił żeby przestała.
Kobieta otyła to u mnie odpada, nie podnieca mnie w ogóle takie ciało. Do tego kobieta musi być kobieca i odrzuca mnie kobieta która nie zachowuje się i nie wygląda kobieco.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum