FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Najlepszym środkiem anty~ jest panowanie nad swoim Benem ofc, no ale gdy już chce sie poszaleć bardziej to gumki "NewCarres" oraz zastrzyki antykoncepcyjne, ta druga rzecz bardziej przypada mi do gustu - zastrzyk dla mniej - przyjemność dla obojka Partnetów
Ja korzystam z plastrów, są skuteczne i bardzo praktyczne, lecz jeśli zaszła by potrzeba z innym partnerem to zrobić to tylko i wyłącznie prezerwatywy, żeby nie zarazić się jakimiś chorobami ;]
Myślę, że Kasia ma rację. Nawet już nie myślę, tylko jestem pewna. Też stosuję plastry, większa przyjemności dla mnie i dla niego, a gdy ufam partnerowi to po co stosować gumy? ;)
Chcesz wiedzieć wszystko na temat ludzkiej spermy? Teraz jest to możliwe! Wystarczy, że wejdziesz tutaj a dowiesz się wszystko o jakości ludzkiej spermy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum