FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
No jakbym zliczył wszystkie orgazmy podczas snu to trochę by się tego uzbierało
Chyba zawsze ma to miejsce podczas snu erotycznego jak już wcześniej wspomniała stokrotka
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-08-18, 13:12
johny napisał/a:
No jakbym zliczył wszystkie orgazmy podczas snu to trochę by się tego uzbierało
Chyba zawsze ma to miejsce podczas snu erotycznego jak już wcześniej wspomniała stokrotka
Pewnie że istnieje i chyba przeżyło to 90% mężczyzn. Potocznie nazywa się to polucję, głównie w skutek nierozładowania napięcia seksualnego,wtedy facet ma wytrysk często przy udziale snu erotycznego.
Ja rzadko miewam sny erotyczne, a jak już to się nagle budzę, i dostaję podniecenie i uczucie gorąca. Może 2-3 razy na miesiąc tak mam, nie powiem że to przyjemne czy nie, no ale to tak jakby ktoś Was nagle ze snu wybudził ;] A tego nie lubię.
Wysłany: 2010-11-25, 12:09 Dlaczego człowiek ma smy?
Alone napisał/a:
Hmm .. ja to w ogólne nie śnie więc chyba nie normalny jestem :P
Każdy śni, a dzieje się to za sprawą dimetylotryptaminy (najsilniejsza ze znanych substancji psychodelicznych) produkowanej w szyszynce. Bez tego nasz umysł zwariowałby. Polecam poczytać o tym lub/i oglądnąć film...
Wiadomo kiedyś się zdarzało. Odkąd mam partnerkę raczej się nie zgadza. Nie nazwałbym tego jednak orgazmem a wytryskiem. Bo podczas snu niby jakieś podniecenie jest ale to jest takie inne. Doznania są zdecydowanie słabsze.
Wiadomo że podczas snu to co innego niż na żywo i zupełnie inne doznania,ale nikt nie może zaprzeczyć,że takie sny są naprawdę przyjemne i jest chociaż jakiś mały procent jeżeli chodzi o doznania podczas snu. To fajna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum