FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Na pewno są, bo jak nie można nie odczuć różnicy we współżyciu między kimś z kim wiążemy jakieś plany i uczucia, a zwykłym "waleniem" kogoś teoretycznie obcego...
Wysłany: 2010-04-25, 09:42
Róznica jest duża bo wiadomo jak się kogoś kocha to prędzej czy później chce się z tą osobą uprawiać seks bo pragnie się posmakować tego i owego a z obcą osobą to nie próbowałam nawet i nie mam zamiaru gdyż jestem przeciwna do seksu z kims obcym.
No Moniśka wiadomo to co mówisz ale pytanie nie brzmiało czy to fakt , że różnice są tylko jakie są dla was odczuwalne różnice
np dla mnie różnica jest taka, że osobę na jedną noc znamy tyle co nim i nie jest tak z uczuciem raczej jak z kimś na stałe
Wysłany: 2010-05-09, 16:29
Niestety tak mam że bardzie mnie fantazja ponosi z obcymi niż ze stałymi partnerkami...i czasem te ,,obce,, staja się bliskimi . ale to już ryzyko wliczone do rachunku
Gdy kocham się z osoba kochaną, to chcę głównie jej sprawić przyjemność, staram się, aby była szczęśliwa i spełniona. Zwykle w zamian i tak dostaję to samo. Przecież miłość na ogół działa w dwie strony.
Seks z przygodnie poznaną dziewczyną jest niezwykle miły i zaskakujący, mocno podniecający, szczególnie na początku, ale też łatwiej przychodzi mi wtedy myśleć wyłącznie o swoich potrzebach, chociaż mam nadzieję, nie staję się wtedy zupełnym egoistą ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum