FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
może nie tyle co się kochałem co flirtowałem z moja nauczycielką od historii. miala oklo 27-29lat. az pewnego razu ją spotkałem w klubie dla ludzi co lubia sie pobawic w koszuli i lakierkach a nie dresach i bluzach z kapturem (bed room w łodzi) i tam pogadałem z nia juz nie tylko o szkole az powiedziala przy jej ulubonej piosence zebysmy potanczyli. w tancu dotykała mnie pośladkami w kroczu az mi stanal. ona musiala to poczuc bo przytulila sie potem z przodu i zaczela mnie lizac po szyji ja troche zaskoczony i zmieszany ale zlapalem ja za posladki. po paru chwilach znaleźliśmy sie w talecie gdzie mi profesjonalnie zroibła loda. i to nie byle jakiego bo z połykiem. po weekendzie w szkole udawala jak gdyby nigdy nic. ale na sprawdzianach zawsze mialem 4+ ahh teraz glupie studia...
_________________ ,,bierz mnie tak bym pragnął więcej''
znam nauczycielkę która robi to z uczniami np na ognisku przy jej domu albo na zapleczu w szkole. Ta pani ma autorytet wśród uczniów pomimo plotek na jej temat. No i jest wymagającą nauczycielką. Jak uczeń jest noga z przedmiotu i troche przystojny no to musi zaliczyć. Podobno pani lubi na pieska tak absolwenci mówią. Choć nie tylko oni
Ale tu piszemy o młodszych nauczycielkach,wiec może ktoś miał jakieś doświadczenia ze starszymi paniami? Z tego co wiem,to większość chłopców marzy tylko o tym aby taką zdobyć. Mi osobiście nigdy nie zdarzyło się przeżyć takiej przygody z nauczycielem.
A ja obecnie jestem nauczycielem wfu i przyznam że nie narzekam na ilość dość bezpośrednich propozycji ale póki co nigdy nie skorzystałem i raczej nie skorzystam..
Ja tez miałam takie fantazje w szkole i pozostało to fantazją :( ale teraz partnerka przebiera się czasami za Panią Profesor, sekretarkę albo pielęgniarkę i jest miło i uroczo
Czasami wchodzę na chat i tam się trochę zabawie online z takimi dziewczętami przebranymi za pielęgniarki, nauczycielki, itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum