FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Każda noc z Tobą spędzona
Nie jest i nie będzie nigdy stracona
Czas ten cudny za szybko ucieka
Zniecierpliwiona rozkosznie czekam
Pod gwieździstym niebem ciał gorących pożar
Aby potem wejść do głębokiego morza
Przytulić chce się do Twego ciała
Myślę tak i drżę już mokra cała
Nawet w ciemności mnie zawsze poznasz
I z miłości cały także mi się oddasz
Pragnę czuć rozkoszny dotyk Twych dłoni
Wiem, że tylko to zawsze mnie ochroni
Jak bardzo tego pragnę, chcę światu głosić
Mam ochotę odpływać wspólnie w rozkoszy
Czasem ciężko powstrzymać się od krzyku
Nie ma nic przyjemniejszego od Twego dotyku
Ta chwila jest cudowna
Piękna jest ona
Gdy ja na twoim łóżku
Leżę z Tobą spleciona
I nasze ciała zaczynają wirować
Wiem, że nie będę nigdy tego żałować
Bo ty tego pragniesz
Ja tego też Ty bardzo dobrze o tym wierz
Napajam się Tobą a Ty mną
I nasze ciała wciąż siebie chcą
Chcę nasze pragnienia móc ukoić
Lecz nie da się ich wręcz zaspokoić
Czy będziemy na zawsze ze sobą?
To pokaże nam czas!
Bo gdy się naprawdę kochamy
Nie rozłączy nic nas!!!
No gratuluje szanowny adminie i pytam dlaczego mój post, który został uznany jako offtop w tym dziale przez Ciebie został usuniety? Post brzmiał:
"Czerwony i długi
Na kobiet posługi"
Więc pytam się, jeżeli to nie jest wiersz erotyczny to co to jest? Opowiadanie? Esej? A może się nie rymuje?
To, że jego forma jest tak krótka i zwięzła nie czyni go 'niewierszem' szanowny administratorze.
ja ci usnąłem posta bo trochę uważałem na polskim i znam budowę i składnię wiersza to co napisałeś to wstęp a nie wiersz . A dokładniej jeden rym a nie wiersz a temat nie zawierał napisania jakiegoś erotycznego rymu tylko wiersza
Kod:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wiersz
na Wikipedii sprawdź nawet
nie robię tego ze złośliwości uwierz, wstaw dłuższy coś co można określić wierszem albo jak chcesz załóż temat rymy krótkie erotyczne i po sprawie ) ja ci nie wróg moim zadaniem jest trzymać ład na forum
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum