FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Greg. potwierdz to ze zdjęcia tej pani w czarnym chodzą po necie i wstaw jedno bo nie ładnie tak osądzać
a tak wogóle to ja uważam ze wszystkie kobiety są ładne bez alkoholu , niektóre są po prostu zaniedbane . nie podoba mi się tylko plastik w stylu dody
_________________ .....kto z was jest bez grzechu....
niech nadrobi stracony czas
Nie ma problemu mogę wstawić tej Pani Fote lecz mam na kompie gdyż kiedyś ściągłem z sieci i linku nie mam lecz gdzieś Ta pani mi się przewinęła " leszek1972 "
czekam Greg aż to wstawisz i jeszcze raz dzięki za wsparcie. widzę, że Ty też nie ufasz Bobkowi (przepraszam jeśli źle odmieniłem), ja mam syna 16 lat i nie chciałbym aby tak zaczynał życie erotyczne - "pokazy na web kamerach"
_________________ .....kto z was jest bez grzechu....
niech nadrobi stracony czas
Hmm, jeśli masz pewność, to może to i kolejny kit wsadzony nam w tyłki. Patrząc na rosyjski szkolny mundurek i walonkowate kapcie, można wysunąć wniosek, że to fotki jakiejś dziewczyny zza wschodniej granicy.
Innych jej galerii nie sprawdzałem. Może na nich też będą jakieś wskazówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum