FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Mam pomysł zrobienia listy mailingowej na którą można będzie się wpisać i co tydzień czy miesiąc ludzie będą otrzymywali wiadomości z tego co dzieje się na forum:
- nowe ciekawe tematy
- ile ludzi nas odwiedziło w ciągu tego okresu
- ile się zarejestrowało
*dodatkowo zrobimy na forum dział gazeta gdzie każdy będzie mógł przeczytać ostatni numer i napisać komentarz.
Czekam na opinię czy będzie to dobry pomysł, czy może zawrzeć w "gazecie" jakieś inne informacje, co ile ją wysyłać itd.
_________________ Zapraszam na augustyn.priv.pl - blog biznesowy, biznes w domu, mlm, samodoskonalenie itd..
Proponuję w każdym numerze dać się wypowiedzieć ViPom i Moderacji na dowolny temat związany z forum lub jego tematyką (oczywiście do przeczytania i ew. poprawy przez naczelnego)
no pomysł nie głupi ale lepiej jak rzadziej będzie wysłany taki list bo to czasem denerwuje na poczcie nie wiem jak was ale ja przeróżne wiadomości dostaje niechciane...a propos Moniśka pomysł dobry ale ja do tego dołączyłbym pomysły na jakieś konkursy np najciekawiej skomentowane zdjęcie np Admin lub moderator wstawia jakieś smieszne erotyczne zdjecie bez tekstów a waszym zadaniem jest odgadnac a nagrodą może byc jakiś status np admin moglby dodac takie coś, ze w profilu widniałbym liczba kunkursów wygranych no nie wiem np OOO odznaki złote , brązowe, niebieskie itd im więcej wygranych konkursów tym inny kolor odznaki np pomysłów jest wiele , ale za to forum nie traci kasy na zbędne nagrody rzeczowe a miło można porywalizowac no nie?
no dobry pomysł z procentami ale wiesz myślę , że dobre było by takie gwaizdki np 4 kolory i co kazdy kolor wzrasta liczba procent ( i nie wiem do tego podpis AKTYWNOSC KONKURSOWA czy jakos tak ) plus może jakieś uprawnienia dodatkowe no jeszcze pomyśle bo naprawdę można fajną bez potrzeby kasy rywalizacje zrobic i mio sie pobawic wymyslajac cos lub wygrywajac konkurs , jak coś to dopisze jak coś mi do głowy wejdzie ;)
baaardzo fajny pomysł...głosuję za nim wszystkimi kończynami... Jeśli ktoś się lubi bawić takimi rzeczami mogłby zrobić projekty takich odznaczeń...i wybrało by się najlepsze...
[ Dodano: 2010-03-10, 20:42 ]
aczkolwiek ranga vip raczej powinna zostać taką jaką jest...prędzej radził bym stworzyć inną odrębną rangę...która też mogła by mieć po cześci uprawnienia vip'a
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Mogę pomóc w redagowaniu tekstów czy coś...raczej lubię wyzwania więc w sumie chętnie zmierzę się z każdym zadaniem w razie potrzeby...ale pytanie...co jest potrzebne tzn. zakres że tak napiszę obowiązków?
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 10 Gru 2009 Posty: 186 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-03-10, 21:03
AdiLbn, Jakiś ciekawy tekst, felieton, opracowanie na podstawie innych tekstów - jakakolwiek dłuższa forma wypowiedzi na konkretny temat, porządnie, składnie napisana, z akapitami, pogrubieniami śródtematów, w odpowiednim dziale, do której moglibyśmy dać link w e-mailu, zacytować i polecić ją jako jeden z artykułów.
_________________ Zapraszam na augustyn.priv.pl - blog biznesowy, biznes w domu, mlm, samodoskonalenie itd..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum