FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
no witam, to mój pierwszy post no i jakoś tak się złożyło, że w tym dziale, trochę się wstydzę hehe...może jest jakaś szansa wymiany prywatnych zdjęć pomiędzy użytkownikami, oczywiście wcześniej dajemy na ogólnym forum a potem jakby ktoś był zainteresowany... co wy na to...
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 10 Gru 2009 Posty: 186 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-03-05, 16:06
Moniśka napisał/a:
Każdy kto tylko się bardziej postara może być ViPem ;)
Moniśka, Dodajmy, że w jakikolwiek sposób - może być to udzielanie się w postaci ogromnej aktywności, działalność w promowaniu forum, bądź inna przydatna dla forum czynność jak np. załatwianie linków na innych stronach i inne.
_________________ Zapraszam na augustyn.priv.pl - blog biznesowy, biznes w domu, mlm, samodoskonalenie itd..
Wysłany: 2010-03-10, 15:00
hej jestem nowy fotki wstawie w sobote bo nie mam neta d domu. z miła checia przyjme fotki od ładnych lasek mms-em 691304363 hehe pozdrawiam
_________________ Bóg dał mi Wolnosc, Dusze i Serce.
Dał mi spojrzenia Sexownych dziewczyn.
Nauczył wąchać kwiaty kobiety.
Nie po to bym żył w sobie zamkniety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum