FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
To może ja coś opowiem, pewnego dnia byłam w lesie na jagodach z kuzynką i spotkalismy tam pewnych chłopaków, poszliśmy nad rzeke a potem robilismy im laski i natarliśmy jagodami i do dziś pewnie maja fioletowe nie no żart, opowiem coś w swoim czasie
Hej ja miałem pewną przygodę w lesie ale w aucie podwoziłem znajoma do domu a kawałek było więc gadaliśmy sobie i temat zeszedł na temat sexu i tak gadaliśmy a jak dojechałem na miejsce powiedziała żebym jechał gdzieś niedaleko więc gdzie pewnie że do lasu a tam to się już działo godzinę później ją zawiozłem do domu a i do tej pory sobie takie wypady robimy moja najlepszą kumpela:)
Wczoraj mialem swoj pierwszy raz :D z moja Najdroższą :D kurcze, ani troche nie wiedzialem jak sie zachowac, zaciagnela mnie do domu, jakby nigdy nic, nikogo w domu, zdziwilo mnie to troche bo zwykle jej mama krząta sie po pokojach, jak jestem to częstuje smakołykami :D Usiadlem ogladac film, Marta (moja luba) przyszla do mnie pozniej, w spodnicy...uwielbiam gdy nosi krótkie spodniczki Szybko zobaczylem ze nie ma majteczek, to podzialalo na mnie jak afrodyzjak, zaczalem ją dotykac, najpierw delikatnie, calowalem szyje i usta, potem moje ruchy staly sie szybsze... wiedzialem ze ona tego chce, usiadla na mnie okrakiem, tak ze cipką dotykala miejsca gdzie ukrywal się moj kutas, szybko zareagowal ;p juz czulem ze robi mi sie ciasno w spodenkach...po dlugiej grze wstepnej zdjela mi spodnie i zrobila mi loda ( Jest w tym niesamowita ;p) nie moglem sie opanowac i moj jezyczek zaczal penetrowac jej muszelke...wkladalem paluszki w jej cipeczkę mokrą od soczków...jej glosne westchnienia sprawialy ze moje podniecenie wzroslo, zmienilismy pozycje i juz po chwili przymierzalem sie do wejscia w nia...moje zdziwienie bylo ogromne gdy okazalo sie ze byla dziewica, swoja droga poczulem sie wyjatkow. W koncu spelnieni polozylismy sie obok siebie mocno przytuleni. W sumie dziwnie sie pisze o swoich prywatnych sprawach heh, ale mam nadzieje ze to rozrusza towarzystwo.
No to gratuluję rozprawiczenia niewiasty... W sumie schemat podobny jak u każdego...to wychodzi w trakcie zabaw...niespodziewanie...
Stałeś się prawdziwym facetem...witam w naszym świecie...hehe...
A fakt...pisze się dziwnie o tak bardzo prywatnych rzeczach...ale...nie oszukujmy się...od tego jest to nasze forum Mam ochotę opowiedzieć swój pierwszy raz...ale...wstrzymam się jeszcze...(lubię budować napięcie...haha.. )
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum