FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!

Seks forum erotyczne Strona Główna    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Album    Czat    Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: lesie przygoda

Przygoda w lesie
Autor Wiadomość
Marlena 
Sex Amator/ka
Lubie Peniski :)

Wysłany: 2010-01-24, 22:26   Przygoda w lesie

To może ja coś opowiem, pewnego dnia byłam w lesie na jagodach z kuzynką i spotkalismy tam pewnych chłopaków, poszliśmy nad rzeke a potem robilismy im laski i natarliśmy jagodami i do dziś pewnie maja fioletowe :-) nie no żart, opowiem coś w swoim czasie :mrgreen:

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-01-25, 00:41   

no to czekamy...

$leszek 
Sponsor

Wysłany: 2010-01-25, 10:41   

może coś cieekawego z tego wyjdzie

Marcinn1985 
Dziewica / Prawiczek
Panicz

Wysłany: 2010-01-26, 20:44   

Hej ja miałem pewną przygodę w lesie ale w aucie podwoziłem znajoma do domu a kawałek było więc gadaliśmy sobie i temat zeszedł na temat sexu i tak gadaliśmy a jak dojechałem na miejsce powiedziała żebym jechał gdzieś niedaleko więc gdzie pewnie że do lasu :) a tam to się już działo godzinę później ją zawiozłem do domu :) a i do tej pory sobie takie wypady robimy moja najlepszą kumpela:)

wojtas666 
Student/ka sex akademii

Wysłany: 2010-01-27, 15:46   

fajna historia hehe :-D

DragonbQuest88 
Demon seksu
Moderator

Wysłany: 2010-01-27, 15:51   

hmm nietypowe te 2 opowieści ale niedługo jak znajdę chwilę napiszę swoje hihi :P trochę długa będzie ta strona ehhh

Nikugan 
Świntuszek
I'm revenger...

Wysłany: 2010-02-22, 19:27   

No jak na razie to nic ciekawego tu nie widze, moze sie odważe i sam cos wstawie. poki co czekam na innych odważnych :D

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-22, 22:48   

No dawajcie...ciekaw jestem co tam kryje wasza historia...hehe...jak się temat rozkręci też dodam coś od siebie... :mrgreen:

Nikugan 
Świntuszek
I'm revenger...

Wysłany: 2010-02-23, 18:20   

Wczoraj mialem swoj pierwszy raz :D z moja Najdroższą :D kurcze, ani troche nie wiedzialem jak sie zachowac, zaciagnela mnie do domu, jakby nigdy nic, nikogo w domu, zdziwilo mnie to troche bo zwykle jej mama krząta sie po pokojach, jak jestem to częstuje smakołykami :D Usiadlem ogladac film, Marta (moja luba) przyszla do mnie pozniej, w spodnicy...uwielbiam gdy nosi krótkie spodniczki :) Szybko zobaczylem ze nie ma majteczek, to podzialalo na mnie jak afrodyzjak, zaczalem ją dotykac, najpierw delikatnie, calowalem szyje i usta, potem moje ruchy staly sie szybsze... wiedzialem ze ona tego chce, usiadla na mnie okrakiem, tak ze cipką dotykala miejsca gdzie ukrywal się moj kutas, szybko zareagowal ;p juz czulem ze robi mi sie ciasno w spodenkach...po dlugiej grze wstepnej zdjela mi spodnie i zrobila mi loda ( Jest w tym niesamowita ;p) nie moglem sie opanowac i moj jezyczek zaczal penetrowac jej muszelke...wkladalem paluszki w jej cipeczkę mokrą od soczków...jej glosne westchnienia sprawialy ze moje podniecenie wzroslo, zmienilismy pozycje i juz po chwili przymierzalem sie do wejscia w nia...moje zdziwienie bylo ogromne gdy okazalo sie ze byla dziewica, swoja droga poczulem sie wyjatkow. W koncu spelnieni polozylismy sie obok siebie mocno przytuleni. W sumie dziwnie sie pisze o swoich prywatnych sprawach heh, ale mam nadzieje ze to rozrusza towarzystwo. :mrgreen:

~AdiLbn 
VIP
NoRisk...NoFun...

Wysłany: 2010-02-24, 21:55   

No to gratuluję rozprawiczenia niewiasty... :!: W sumie schemat podobny jak u każdego...to wychodzi w trakcie zabaw...niespodziewanie... :mrgreen:
Stałeś się prawdziwym facetem...witam w naszym świecie...hehe... :!: :mrgreen:
A fakt...pisze się dziwnie o tak bardzo prywatnych rzeczach...ale...nie oszukujmy się...od tego jest to nasze forum ;-) Mam ochotę opowiedzieć swój pierwszy raz...ale...wstrzymam się jeszcze...(lubię budować napięcie...haha.. :-P )

Nikugan 
Świntuszek
I'm revenger...

Wysłany: 2010-02-25, 15:05   

Hehe, swietnie Ci to idzie :D a dziekuje :P

Odpowiedz do tematu