FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 10 Gru 2009 Posty: 186 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-09, 12:04
Najlepszym sposobem jest pójście do dermatologa.
Gdybyś wrzucił fotkę możnaby powiedzieć więcej, bo są różne typy.
Jedne da się usunąć tylko poprzez osuszanie skóry maścią cynkową, inne wymagają leczenia farmakologicznego...
Domowe sposoby to wyżej wymieniona maść cynkowa, tabletki z magnezem, codzienne czyszczenie skóry tonikiem, opalanie się (osobiście nie polecam ze względu na to iż w zimie wszystko wróci ;p).
_________________ Zapraszam na augustyn.priv.pl - blog biznesowy, biznes w domu, mlm, samodoskonalenie itd..
Wiadomo, że chyba najlepszym rozwiązaniem jest pójście do specjalisty, jednak jest to kosztowne.
Dermatolog pomoże ci wyleczyć się tylko do pewnego momentu, później będziesz musiał pójść do kosmetyczki.
Druga sprawa to koszty. Ja po wizycie u dermatologa dostałam tabletki, które musiałam brać przez ok. 2 lata. Koszt miesięczny - ok. 180 zł.
Najlepsze wyjście chyba to właśnie tak jak Admin mówił - wstaw fotkę. Jeśli my Ci nie pomożemy - pójdziesz do specjalisty. To chyba najbardziej sensowne wyjście.
ale co się tak szczypiecie! tym trądzikiem znaczy... sam całowałem śliczną dziewczynę...
z tysiącem jakichś tam krostek - wcale mi to nie przeszkadzało!
Trądzik ciężka choroba a wydaje się , że łagodna jedni go przechodzą łągodnie i jest to tak zwany trądzik młodzieńczy a u innych to szersze czyli są powikłania i zapalenia skóry doradzam nie stosowac leków z sirytusem niby , że to wysusza ale to uwierz nie jest dobre i unikaj słońca bo pojdziesz np na solarium znikną ci prawda ale pożniej znowu powróci okładaj miejsca i myj dokładnie i absolutnie nie wyciskaj a radzę udac się do apteki i kupic drogi specyfik bo na tanim nie zrobisz za wiele
Trądzik hym, w moim przypadku praktycznie go nie miałam. Mój znajomy miał bardzo dużo tego, dermatolog pomógł, mija miesiąc i czysto, trądziku nie ma, od 15 roku życia miał, teraz ma 27 lat :p
Heh, nie lepszy dermatolog? Przepisze Ci witaminki, jakieś tabletki, kilka wizyt i problem praktycznie znika, do tego nie ma blizn ani innych śladów. Z solarium nie słyszałam, ale ciekawie to brzmi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum