FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Znam pewnego chłopaka juz dłuższy czas i strasznie mi sie podoba , jakiś rok temu mało co , nie zostaliśmy parą . Ale do tego nei doszło bo coś zawaliłam . Przez ten rok , traktowałam go jak znajomego . I otóż dziś tak ni z gruchy ni z pietruchy napisał do mnie i zaproponaował
współny spacer jutro. I teraz po tym czasie nie wiem czy mam isc , czy nie . A jeśli isc to co powinnam zrobić by zwrócić jego uwage na siebie pod wiadomym wzgledem. JAk powinnam sie zachowywać czy co mówić do niego.
Prosze was o poradę co powinnam zrobić. Jest on dla mnie wazny , lecz nie wiem co on o mnie mysli. A nie chce znowu marnować czasu i sie potem rozczarować.
Zostało troche czasu , wiec prosze o jakieś porady
Przepraszam ze dopiero teraz pisze , ale wczesniej nie mogłam.
Co poszło źle??
Otóz spotkanie sie nie odbyło , bo na nie nie przyszedł, a gdy zadzwoniłam do niego to powiedział ze zapomniał i ze obecnie jest zajety. Więc sie rozłaczyłam i od tamtej rozmowy wiecej z nim nie gadałam. Nawet nie przeprosił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum