FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
na szczeście jestem jeszcze kawalerem...i nie planuję tego stanu rzeczy zmieniać w najbliższym czasie...aczkolwiek gdy byłem w jakim kolwiek związku byłem wierny...
Ale to kwestia osobista...każdy ma własny rachunek sumienia...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
mi się wydaję że taki skok w bok nieraz może poprawić coś w małżeństwie...
popsuć też może ja uważam że pewnie po tylu latach małżeństwa też bym myślał podobnie jak Leszek... ale jeszcze nie jestem w takiej sytuacji... więc chętnie poczytam opinie innych również kobiet
szczerze panowie? mam prostą zasadę jeśli z kimś jestem to go nie zdradzam
jeśli ktoś chce zdradzac kogoś komu ślubował !! wiernosc do końca życia i nie tylko i myśli o tym to jaką wartośc ma związek ? jeśli chce pochulac to się wyszumię te pare lat i znajdę sobie kogoś z kim spędzę do końca bez zdrad bo moim zdaniem jeśli kogoś się ma zdradzic to lepiej go zostawic niż oszukiwac, a jeśli nudzi się komuś dziura niech pisze na PW to mu prześle takie ksiązki , że przerobienie z jedną dziurą zajmie wam 10 lat podniet (trochę urozmaiceń , chęci i nie potrzeba zdrad) Albo się jest w życiu fair albo nie:) PROSTE
a na zdradę nie ma wyjaśnienia zawsze jest inna droga:)
ZDRADA NIGDY NIE BEDZIE ZROZUMIAŁA I MĄDRA SORRY zakazany owoc? a pierdolnięcie z półobrotu i 2 tyg rehabilitacją ktoś widział po takiej decyzji? bo ja tak:) byłem tego czynem , facet który to robił z moją była ... więc nawet warto o tym pomyslec w kwestii koneskwencji:)
Facet to świnia...jak uważają kobiety...choć prawda jest taka że to właśnie kobiety częsciej zdradzają swoich partnerów...gdzieś czytałem o tym...i jest to udowodnione
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
nooo żebyś wiedział stosunkowo 4:1 prowadza panie w tym;] precederze
a dlaczego? bo odp jest prosta wiecej facetow , wiecej okazji, itd faceci inaczej mysla wielu facetow np jest z kims i seks im sie znudzi to dosc czesciej chca stalosci itd jak to sie mowi jak czasem wpadnie kosa na kamien to nie dziwne ze mowi ze faceci to świnie choc nie zna kazdego ale dla tych niektorych kobiet ten przebojowy musi byc (jesli ktos wie o co mi chodzi ze slowem przebojowy) a obecnie na swiecie w stosunkach damsko meskich przebojowosc to dosc czesto zdrada, klamstwa, przygody, z reszta kto bardziej zdradzi przebojowa osoba czy osoba spokojna , stala itd ? wiadomo chyba!!!!!!!!!!!! :P ale sa wyjatki od reguly szkoda, że to tylko pare %
DOBRA ALE JUZ KONIEC MOJEJ FILOZOFII hahhaha
ps. "seks to nie wszystko a budowanie czegos na seksie jest zagładą samą w sobie" cytat ala Dragonetii Questio xDDDDDDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez DragonbQuest88 2010-02-14, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-03-24, 12:29
Jak się naprawdę kocha ta 2 osobę to się nie zdradzi z 2 powodów.Po pierwsze nie mysli się wtedy o seksie z kimś innym a po drugie nie chce skrzywdzic ukochanej/ukochanego.
tak Madziulka Święte słowa ale człowiek to nie maszyna i pewności nigdy nie masz czy słowa tak naprawdę odzwierciedlaja czyny co nie znaczy ze tak nie ma , ale przewaga tego gorszego jest niestety no ale coż tam gdzie są dobrzy są i żli:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum