FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
tak ja się związałem 1 na odległosc z kimś różnica między nami była 270 km i przetrwało to 3 miesiące i jako związek w sensie odległości miał sznase przerwac ale że niektóre kobiety to kłamczuchy , zdrajczynie, ściemniary i wredne zimne suki to nie przetrwał:) tak w skrócie
a i ma szanse taki związek byc tylko kwestia dogadania się i wyrozumiałości i szczerości obu stron itd... miałem jeszcze pare ale napisałem taki najdalszy związek:)
Byłam w takim związku i jeśli tylko ma sie zaufanie do partnera to wszystko może sie udać. Mnie sie nie udało. Związek nie przetrwał roku, ale na szczęście nie z mojej winy. To on okazał się być niewierny
tak ja się związałem 1 na odległosc z kimś różnica między nami była 270 km i przetrwało to 3 miesiące i jako związek w sensie odległości miał sznase przerwac ale że niektóre kobiety to kłamczuchy , zdrajczynie, ściemniary i wredne zimne suki to nie przetrwał:) tak w skrócie
a i ma szanse taki związek byc tylko kwestia dogadania się i wyrozumiałości i szczerości obu stron itd...
Zgadza sie, u mnie to samo z tym że odległość nieco mniejsza bo 230km ;)
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-03-24, 12:17
Zgadzam się to kwestia zaufania i podejścia do tego.Jeśli o mnie chodzi to nie chciałabym być w takim zwiazku gdyż jak mi na kimś zależy to szybko tęsknię i byłoby mi ciężko
no to prawda coś co mamy zbyt często niestety ale czasem mam tego dosc albo juz nie jeste az tak mocno atrakcyjne i sie przyzwyczajamy i staje sie to czasem rutyną jeśli nie jest jakos rozpalane w jakiś sposób, no ale jak wiecie kiedyś trzeba osiasc w jednym punkcie i bliskim , moje wszystkie były były z daleka no ale coż los wybrał to było jak było:)
może rozwiniesz to...? no nie wiem jakiś przykład życiowy, doświadczenie , dlaczego tak myślisz..? temat zawiera co sądzisz i dlaczego a nie 2 zdania poraz kolejny przypominam
ja bylem 6miechow w uk, dziewczyna zostala w Polsce ja jej nie zdradzilem, mysle ze ona mnie tez nie wiec chyba sie da ;] wszystko zalezy od uczucia jakim sie dazy 2 ludzi...
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
Ja po 1.5 roku związku miałem taką sytuację że była pojechała na studia i różnica niby 70 km ale roku nie utrzymaliśmy tego. Może to kwestia młodego wieku studia imprezy praca brak czasu i funduszy by sie widywać. Coraz więcej niedomówień tajemnic i czar prysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum