FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Witam Wszystkich, a szczególnie dziewczyny, bo one tutaj mają największe doświadczenie.
Chciałam się Was zapytać co jest wg. Was skuteczniejsze, bezpieczniejsze, bardziej praktyczne i wygodne ? Z czego korzystasz? Po prostu, PLASTRY czy PIGUŁKI ? ;)
Ja korzystam z plastrów. Są bardzo wygodne, raz na tydzień i mam spokój, a z partnerem możemy się podniecać tylko kiedy mamy ochotę ;)
Ja wolę pigułki, do plastrów się jakoś nie przekonałam, nie wiem dlaczego.
Wydaje mi się, że jest to raczej kwestia gustu, ponadto myślę, że powinno stosować się bezapelacyjnie dodatkowo prezerwatywy jeśli nie ma się stałego partnera.
Ooo, to bardzo dobrze się składa, że korzystam z plastrów gdy są one najbardziej skuteczne, mimo, że nic nie daje 100%. Też mi się tak wydaje, że są łatwiejsze. Raz na tydzień przykleić plaster i mamy spokój ;)
no karolina dokładnie a tu chodzi przecież o wygodę i dostępnosc i wogóle o to by nie kombinowac z tym by sobie nie zaszkodzic ale już wiadomo połączenie kondoma i plastrów daje no 99,99999% , że tak to ujmę bo to 0,00001% czy jakoś tak to wola Boga jak ma byc to będzie prawdopodobnie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum