FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
ja 20 ale też warto było czekać
za moich czasów i w mojej okolicy nie było tak łatwo wyrwać dziewczynę do stukania
teraz z tego co słyszę jest chłopakom o wwiele łatwiej
_________________ .....kto z was jest bez grzechu....
niech nadrobi stracony czas
Ja około 16 latek miałem...w wakacje...na wyjeździe w góry...w pensjonacie...strasznie łużko nam skrzypiało...i obawialiśmy się żeby za ścianą nikt nie usłyszał...heh
Dużo wcześniej uprawialiśmy z dziewczyną petting...i miłość francuską
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Ja miałam 18 z kawałkiem i naprawdę warto było czekać...Pierwszy chłopak tak naprawdę na poważnie i chciałam być pewna. Do dziś jesteśmy razem i chyba już tak zostanie:)
powiem wam tak im dłużej się trzyma tym pożniej lepiej znalezeniem partnera /partnerki która by spelnila nasze wyobrażenie o tym pierwszym i niezwykłym razie (mój co prawda nie był miły i załuje go i nie tak chciałem by wygladał
no ja też to rozumiem czasem lepiej poczekac i zrobic to z uczucia i z pewną osobą i warta niż pozniej załowac ale to standard raczej , że ludziom przeważnie żle wypada ten pierwszy raz może to ciekawosc tego i zbytnie napalenie czasem
Witam wszystkich. Jestem nowy i trudno mi sie odnalesc, boje sie ze walne jakas gafe ;-P wiec badzcie wyrozumiali;] Moj 1 raz byl w wieku 19lat, zrobilem to z kolezanka z klasy... tak jakos sie zgadalismy zawsze sie lubilismy... zaczelo sie od smsow a skonczylo.... w aucie... bylo swietnie...
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum