FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2010-04-07, 20:10 Jakie były Wasze uczucia za pierwszym razem?
Witam, dziewczyny a zarazem chłopaki ! ;)
Chciałam się Was zapytać jakie były Wasze uczucia za pierwszym razem? Do czego wtedy doszło? Czy ten pierwszy partner/partnerka został/została Waszym jedynym?
Ja jestem z moim 4 chłopakiem, z którym to zrobiłam za pierwszym razem w tradycyjny sposób. Było cudownie, na zawsze to będę pamiętać, nawet jak zmienię partnera, czego oczywiście nie chcę ;) Doszło jeszcze do zrobienia loda, lecz wtedy jeszcze bez połknięcia. Z czasem zmienialiśmy sposoby seksu. Chciałabym, żeby to był mój pierwszy i ostatni partner ! ;*
Wcześniej się nie kochałam, to jest pierwszy poważny mój mężczyzna. Wcześniej to związki za małolata, no ale nie dyskryminujmy ich, byłam z nimi często blisko ale do rozdziewiczenia nie doszło. Z aktualnym mężczyzną układa nam się ponad dwa lata ;) Hehe, on jest boski ! ;* ;D
Pierwszy raz jest zwykle gówniarskim wybrykiem, lecz mój wspominam dość miło z perspektywy czasu. Po prostu zależy z kim i czy jest to na pewno właściwa pora.
uczucie za pierwszym razem hmm... mój 1 raz szczerze mi się nie podobał i chciałem poprostu zmienic stan rzeczy prawictwa , że tak to określe co w odniesieniu do całości pomysł był fatalny i mój 1 raz wyglądał tak , że inaczej było niż to się widziało w filmach się to wyobrażało sobie w myślach... kiepski lodzik choc się starała , niesmak minetki na pocztku może to przez partnerkę eh... itd
choc pora no właściwa 21 lat choc mogłem poczekac bo drugi raz już był super z niezwykłą dziewczyną no ale czasu nie cofnie
Pierwszy raz zazwyczaj nie jest miły ani przyjemny,pamiętam ze ja bardzo się stresowałem przez co nie mogłem uzyskać wzwodu,ale ogólnie było całkiem w porządku i zabawnie.
a ja jeszcze nie miałem pierwszego razu. miał być jak dziewczyna wróci ze szkoły (szkoli się w nowym sączu) ale się wszystko rozsypało. teraz ja chcę się wymienić fotkami ale nie mam z kim
W wieku 17 lat to było mega wydarzenie dla mnie. Do dziś tak jest. Większość dziewczyn straciła dziewictwo, zaszła w ciążę, dla ich partnera był to jednorazowy numerek a ja? Albo jestem inna albo już sama nie wiem ;) Jeden i ten sam partner.
Co czułam podczas pierwszego stosunku? Hym... ogromną chcicę, podnietę i mały ból, tylko na początku. Nie zabezpieczaliśmy się, wytrysk na twarz. Dobrze wiedzieliśmy czym to grozi jak wpadniemy. Na początku się bałam, dla mnie to była nowość, miałam pewne obawy. Jak się przełamałam wszystko poszło gładko.
Swojego już nie pamiętam, z kim, jak i kiedy. Wiem, że to było w szkole, może jakaś uczennica (koleżanka) a może nauczycielka. Okres mej młodości był szalony, pełen kłopotów jak i przyjemności. Dziś tak nie jest, spoważniałem i sporo się zmieniło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum