FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Gdybym nie wstydziła się cellulitu, to pewnie wykonałabym jakiś seksowny taniec od czasu do czasu.. Najłatwiej byłoby ze ścieżką dźwiękową, marzy mi się takie show jakie Kim Basinger zrobiła przed Mickeyem Rourke w "9 i pół tygodnia" Nawet strój też mam na oku - co sądzicie o takim body? Jest niesamowicie elektryzujące jak dla mnie
Moim zdaniem to bardzo fajny pomysł. Tylko, że faktycznie trzeba umieć się ruszać, żeby nie wyglądało to po prostu śmiesznie ;) No ale na pewno jakiś pomysł na rozgrzanie faceta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum