FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
ja uprawiam regularne pożycie sexualne, aa i tak od czasu do czasu lubię sobie zbić niemca w hełm
zgodnie z przysłowiem: "najlepsza baba to własna graba"
a faceci dzielą się na tycch co biją konia i się do tego nie przyznają
_________________ .....kto z was jest bez grzechu....
niech nadrobi stracony czas
raz dziennie to może być już nałóg jeśli bez tego niemożna wytrzymać
ja lubię sobie od czasu do czasu wieczorem przed snem (jakoś lepiej mi się wtedy śpi)
a najwięcej, na innym forum jakiś koleś się chwalił że zrobił to 12 razy w ciągu jednego dnia
Kilka razy w ciągu dnia to juz uzależnienie ? Niekoniecznie. Dlaczego ? Przecież to zalezy od nastroju w danym dniu, są takie dni, w które spędzić można wyłącznie w łóżku a są też takie, w które nie ma nawet ochoty sie o tym myśleć.. Każdy robi to co lubi, prawda ?
jeśli ty co przerwe sobie dogadasz to stary współczuje tobie xD i radzę udac się do lekarza w jaknajszybszym tempie bo twoje przyszłe partnerki będą uciekac gdzie pieprz rośnie :P:P
nie przesadzajmy im dłuzej sie trzyma tym pozniej lepiej ale chęci non stop ? xD hehe nie no padnę...xD
kazdy robi tyle ile musi .... a kazdy musi inacze i wiecej lub mniej... wiec skala nie ejst rowna dla wszystkich ;]
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
2 razy na dzień to nałóg no to prawda nawet raz lub co pare dni to w jakimś stopniu nałóg to jak z papierochami lub alkoholem jak się zacznie to ciężko skończyc z tym hehe
jakiś koleś się chwalił że zrobił to 12 razy w ciągu jednego dnia
Mój rekord to 9... ale wtedy jeszcze byłem młody z gazetą w ręce.
Teraz mam stały seks a i tak co kilka dni sam sobie dobrze robię- i przyznaje że to UZALEŻNIENIE.
Tyle można ile na to twój organizm pozwala. Ja mogę 3-4 razy dziennie i tyle, później rady już nie daję hehe. Fakt, większość społeczeństwa się masturbuje, ale wiele osób to ukrywa bo się krępują o tym powiedzieć, a nie wiem co w tym takiego dziwnego.
Jeszcze MY FACECI to się do tego przyznajemy- ale wyciągnąć takie zwierzenie z dziewczyny to już jest prawdziwa sztuka. A ja nie znam nic bardziej podniecającego niż widok partnerki która sama się zadowala
Jeszcze MY FACECI to się do tego przyznajemy- ale wyciągnąć takie zwierzenie z dziewczyny to już jest prawdziwa sztuka. A ja nie znam nic bardziej podniecającego niż widok partnerki która sama się zadowala
i to jest prawda.
Jeśli chodzi o ilość - to każdy wiek cechuje się swoimi wymaganiami. Jak byłem młody - nie pracowałem - nie byłem tak zmęczony jak dziś wyuzdany ;p itp...
wroclaw.loves.m Dziewica / Prawiczek Co nie jest zakazane...
Mój rekord to 5 razy w ciągu dnia. Później mój penis mi już po prostu chciał odpaść... Być może robiłem to zbyt intensywnie... Nie wiem.
Niemożliwe jednak, żeby był to już nałóg. Potrafię sobie zrobić nawet tydzień przerwy i nie trzepać. Z tym, że po tygodniu zaczynają mi się śnić niezwykłe rzeczy... Szczególnie nad ranem, no i później nie ma siły, a że jestem obecnie bez partnerki od jakichś dwóch miesięcy, no to sami rozumiecie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum