FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Stymulacja punktu G (tak, istnieje), trzeba wsunąć palce do pochwy obrócone opuszkami w stronę brzucha, mniej więcej do kostek. Jak wyczujesz taką wypustkę, mniej więcej wielkości guzika od spodni to pociągaj ją w sposób jakbyś chciała tę wypustkę wysunąć. Jeśli wcześniej tego nie robiłaś to może to potrwać trochę dłużej zanim osiągniesz orgazm.
Najlepiej jeśli wcześniej zrobisz sobie grę wstępną, kładąc się nago na łóżku, "rozgrzejesz się" zaczynając od szyi, uszu, piersi i ud (w tym czasie nie dotykaj okolic pochwy, dzięki temu doznania w trakcie masturbacji powinny być intensywne).
Mężczyźni tez mają punkt G ale nigdy nie chciałbym żeby ktokolwiek mi go stymulował :P
_________________ Nieuznający świętości ani hierarchii, miły ale dalej sukinsyn.
Bardzo przyjemne jest masturbowanie się w wannie. Puścić wodę na z prysznica na swoje kulki czy też cipke i się zabawiać. U kobiet jest tyle lepiej, że sama woda może je do szału doprowadzić
Zawsze lubiłem patrzeć, a nawet pomagać mojej partnerce zadowalać się samym prysznicem
Wibrator wibracje powodują podniecenie. Do tego penetracja pkt G. Masaż łechtaczki.
Jak byłam młodsza to mi wystarczało, teraz masturbuję się z nudów... tak mi zostało.
to zależy czy to kobieta czy meżczyzna wrzuciłem w ksiązkach na forum poradniki jak najlepiej skorzystajcie wiadomo najlepiej facetom masując punkty G a zarazem równomiernie z wyobraźnia sobie dogadzac powolnie to samo tyczy się kobiet lecz w inne miejsce oczywiscie heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum