FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
A ja lubię klęczeć nad partnerką w pozycji świecy troszkę, tylko nóżki rozłożone, jak ona się opiera tyłeczkiem o moją klatkę. Pieszczę wtedy jej rowek. Sięgnę i widzę pierski. Uwielbiam wtedy patrzeć na podniecenie na jej twarzy.
lidka przebija nie przebija wszystko zależy od własnego poglądu i dośw. ludzie mają różnorodne myśli np jedna osoba ...baa nawet 2 powiedziały mi ,że 69 nie jest przyjemne to tak jak bys miala dawac przyjemnosc i samej otrzymywac ją a to ciężko skupic się na czyms i w 69 czasem trzeba wybrac ...bo raczej 2 osoby zeby doszly takiego przypadku nie znaly w trakcie tego jednoczesnie (mysle ze wiecie o co mi chodzi)
co wy kobiety tak się uwzielyscie na od tyłu i na jezdzca (90% kobiet to preferuje najbardziej) hmmm? D xD nie wiem może to jakieś przyciganie jak konia z jezdzcem lub psa do suczki xD w sensie pozycji hahah jedno galopuje drugie stuka xD
Moniśka wygodniej? chyba dla obijajacej się xD i wystawiajacej a nie tluaczaceego xD hehe
chodzi mi o podloze bardziej techniczne a nie kumanie na skojarzenia xD
To wszystko ma podłoże psychologiczne kobiety lubią kontrolować, na jeźdzca kontrolują wszystko (prędkość, głębokość a poza tym patrzą na nas z góry) a na pieska to poprostu wystawiają swój seksi tyłeczek a ty dymasz
No ale to są takie moje ciche przemyślenia do których doszliśmy razem z kumplem po kilku głębszych na jednej imprezie
piesek i na jeźdźca wygodne dla mnie i dla niej :D
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum