FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Nurtuje mnie pewien problem, a mianowicie, jestem młodym dość atrakcyjnym facetem, zawsze otaczało mnie wiele kobiet, dobrze sie z nimi dogaduje i widać, ze one też lubią moje towarzystwo. Problem w tym, ze wszystkie traktują mnie jak kumpla, nawet jak daję wyraźne sygnały zainteresowania którąś z nich, to żadna nie traktuje tego poważnie i myśli, ze sobie żartuję. Wkurza mnie juz to, bo chciałbym stworzyć jakiś fajny związek, ale nie wiem, co robię źle.
Może Twoje podejście do nich jest złe.
Zacznij może od podarowania jej czegoś co jest sygnałem zainteresowania - róża itp.
Zaproś na kolację... Wtedy powinno dotrzeć do niej to co powinno.
_________________ Sekso.pl 1 link/reklama w treści wiadomości =2pkt. WARN
Wiesz, wydaje mi się, że tak się dzieje z tego powodu, że jesteś atrakcyjny. Kobiety mają w swojej świadomości obraz mężczyzny atrakcyjnego, który pospotyka się, uwiedzie, zaciągnie do łożka i zostawi. Atrakcyjny mężczyzna może mieć wiele kobiet i ciężko jest uwierzyć tej na którą zwróciłeś uwagę, że ona jest tą najważniejszą. Kobiety były już tyle razy ranione, że boją się zaufać.
no najgorsze jest to jak kazdy traktuje cie jak kolege. moim zdaniem bledem jest to (jak sam piszesz), ze za bardzo CHCESZ. najpierw moim zdaniem powinienes wybrac sobie jedną i tylko i wylacznie na niej skupiac swoja uwage. ja slyszalam o szkole uwodzenia http://marcinszabelski.pl/. poczytaj moze dowiesz sie co robisz zle i od czego zaczac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum