FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-03-29, 12:41 zakochana w kumplu:-(
Znam pewnego chłopaka od 2 miesięcy i bardzo mi się podoba a nawet jestem w nim zakochana ale jest tylko moim kolega chciałabym być z nim i on o tym dobrze wie lecz on twierdzi że nie chce mieć dziewczyny i traktuje mnie jak kumpelę. Zależy mi bardzo żeby on poczuł do mnie to samo co ja do niego. Wiem że nie zmuszę go do tego ale chcę chociaż spróbować żeby zwariował na moim punkcie Jakoś tak czuję że mam szanse. Ostatnio nawet prawie na każdym spotkaniu on pierwszy mnie przytula a jak tydzień temu zasiliłam mu konto i się o tym dowiedział to pocałował mnie i to z jęyczkiem byłam w siódmym niebie.A może on też coś do mnie czuje tylko boi się do tego przyznać.A i jeszcze jedno parę dni temu kochałam się z nim sama nie wiem co mam o tym myśleć a boję sie go o to pytać bo nie chcę go stracić.
hmmm...skoro zna Twoje zamary...a bynajmniej się pewnie domyśla...i nic nie działa w tym kierunku to albo musisz przejąć inicjatywę...albo jest niezdecydowany
Najlepiej szczerze porozmawiać...być może nie ucieknie...ale sam wiem jako facet że my raczej nie lubimy być do czegoś zmuszani...bądź naciskani
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-03-29, 14:42
Alone napisał/a:
Przekupić go próbujesz ?
nie chcę go przekupić tylko chcę udowodnić mu jak bardzo mi na nim zależy.Wiem w ten sposób raczej mu tego nie udowodnię ale nie mam pomysłu a co do wykorzystania to nie sadze.
nie zasilaj mu nigdy więcej konta ani nic takiego nie rób bo pomyśli że próbujesz go przekupić i się chłop spłoszy zresztą na razie nie mów mu że go kochasz bo może wyjść podobny efekt jeśli on nie jest tego pewny zaproś go na jakiś spacer w końcu mamy ładną pogodę na dworze (przynajmniej u mnie jest ) może do kina i rozmawiaj z nim a w trakcie rozmowy poproś go o chodzenie (chyba tak to się teraz nazywa) no i się dowiesz czy koleś chce tego czy nie
(albo po prostu kochaj się z nim tak z 2-3 razy w tygodniu aż gościu zrozumie że nie istnieje coś takiego jak koleżeński sex i jakieś uczucia w nim się urodzą ale równie dobrze to może być miłość jak i nienawiść)
Moniśka może to PRIMA APRILIS no ale szkoda:(( a wytrawny dragon chciał dorzucic swoje 5 groszy no ale po frytkach xD heheh ps. oby ci on psikusa nie zrobił wkońcu wiadomo jaki dzień xD haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum