FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
ponoć istnieją jakieś techniki które opóźniają orgazm ale ja nic dokładniej o nich nie wiem więc nie potrafię przedłużyć orgazmu zresztą u faceta przedłużenie samego orgazmu jest chyba niemożliwe
Ja potrafię kontrolować swój orgazm. Mój partner też stokrotka - gdzieś o tym słyszałam, skupić swoją uwagę na czymś innym i mocno zacisnąć mięśnie hehe.
z mojego pkt widzenia
- rozluznic miesnie nog (najlepiej posadzic partnerke na sobie na jezdzca = ),
- szeroko otworzyc oczy (mrużenie oczu jest naturalna reakcja podczas orgazmu- w tem sposob starasz sie oszukac swoj mozg)
-kilka wdechów/wydechów przez nos/usta
WAŻNE!- cały ''proces'' zaczynamy jak już mamy obawy, że za jakies 2-3 minuty mozemy skonczyc, a nie w momencie gdy jestesmy w amoku 10 sek przed orgazmem :P
pkt 2 i 3 przydałoby się ''przeprowadzic'' w miare spokojnie, co by nie wystraszyc partnerki
ten temat już był i został wyczerpany przeze mnie bo wstawiłem duży opis ksiązkowy o nim wystarczy przeszkac forum , da się przedłużyc wszystko siedzi w głowie i wyobrażeniu sobie czegoś innego niż seks i to pomaga w 100%
Podobno istnieją właśnie takie specjalne techniki za pomocą których możemy powstrzymać orgazm,ale osobiscie uważam że jest to bardzo trudne. Poza tym jaki jest sens powstrzymywania tej pięknej chwili? Poniekąd tylko odraczamy to co nieuniknione.
Jest parę sposobów na wstrzymanie orgazmu. Jak czujesz, że za długo już nie dasz rady, to zwolnij, przestań się ruszać i zajmij się pieszczotami. Możesz nawet wyjść z partnerki i zacząć robić jej minetę lub pieścić palcami. Jej poziom zostanie utrzymany, a Ty zyskasz cenny czas i później znowu wrócisz do gry. Ale ja tam mam za małe doświadczenie. Spróbuj napisać do autora tego blogu http://oswieconykochanek.pl/blog/ bo z tego co potestowałem jego techniki, to facet wie o czym pisze.
Da się ale udaje sie gdy jestem wyspany wypoczęty 0 zmartwień i jestem w stanie się skupić nie wiem jak inni ale ja czuje napięcie i zmieniam pozycje i dalej heyahhhh
Da się ale udaje sie gdy jestem wyspany wypoczęty 0 zmartwień i jestem w stanie się skupić nie wiem jak inni ale ja czuje napięcie i zmieniam pozycje i dalej heyahhhh
Często bez problemu ale nie raz za późno... ;]
_________________ Sekso.pl 1 link/reklama w treści wiadomości =2pkt. WARN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum