FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Uwielbiam jak mi jakiś facet pakuje, bardzo przyjemne uczucie ale trzeba dużo ćwiczyć i oglonie trenowac bo na poczatku boli ale potem to lepiej niż w cipke
Podstawowy element gdy wstępnej, jeśli chodzi o mnie to zależy głownie od poziomu rozpalenia.. kiedy juz siegam kosmosu to lubie klęknąć tak bym partnerkę miał miedzy nogami.. widok jak sie zabawia + to uczucie = bardzo szybki finał,
Lubie też kiedy znika pod kołderką by znaleźć sie zaraz miedzy moimi nogami i robi swoje, do tego jezyczek wędruje niżej - masakra.
Jeśli chodzi o strone czynną to uwielbiam lizać cipke, szczególnie z żelem durexa 2w1, ten słodkawy smak + nawilżenie sprawia ze moja Kobieta jest nieobecna duchem w trakcie
Ja nie lubie pozycji 69, bo kiedy Dziewczyna zabawia sie mną, nie potrafię się skupić na tym co mam robić. Wnioskując - albo ona jest taka dobra Albo ze mną jest coś nie tak. 69 u mnie definitywnie odpada.
Ja kocham lizać i pieścić partnerkę i zawsze liczę na jej wzajemność. A co mnie jeszcze bardziej podnieca to jak mnie prosi o więcej i więcej, wtedy już jestem tak naładowany i zaczyna się ostra jazda.
najlepiej to 5 składników:
-czekolada
-bita śmietana
-kostki lodu
-truskawki
-banany
czekoladą nacieramy partnereczkę, bitą śmietaną maczajac w truskawkach i banach całe ciało zlizujemy przy tym masując i muskajac ciało partnerki, kostkę lodu roztapiamy na ciele i jezkiem jezdzimy w kolo szok jej murowany < testowane 10 razy xD
hahhaa koleżanka do moich podpunktów się wyraża ? xD a i poza ssaniem suteczków powiem , że kobiety są wrażliwe w punkcie ud czyli od strony wewnetrznej uda po srodku sa takie mieśnie i jak je się zacznie 2 palcami płynie koliście masowac to uwierzcie ze mozna i tak dostac orgazmu (w sensie partnerka xD hehe ) a skąd wiem? 2 studium masażu , wiele godz filmów instruktażowych robi swoje polecam i wam:)
lizanie piersi, całowanie po szyi i ssanie sutków. Bez tego ani rusz. Kiedyś przyzwyczaiłam się do takich zabaw i teraz sprawia mi to ogromną radochę...
Marlenko, nie bardzo Cię kapuję, co Cię najpierw boli, a potem jest 'lepiej niż w cipkę'
mogłabyś to bardziej przybliżyć?
ale spodobało mi się, że uwielbiasz jak Ci facet 'pakuje' - bardzo lubię dostrzec to w mojej kobiecie
Kobieta często potrzebuje czasu na to,aby przekonać się do miłości francuskiej wiec nie przyspieszajmy tego. Jednak jeśli odkryje uroki takich pieszczot, to potem trudno ją od tego oderwać
Andżela - seks oralny to jest miłość francuska Jeżeli o mnie chodzi - zabawę lubię rozpoczynać od namiętnego całowania się i rozbierania partnerki. Następnie przechodzę w kierunku szyi, którą delikatnie muskam ustami. Potem zdejmuję partnerce biustonosz i zajmuję się piersiami (które są przeze mnie również całowane, delikatnie ssane). Przenoszę się powoli w kierunku raju. Całując delikatnie brzuch dziewczyny, zdejmuję jej dół (spodnie/ spódniczkę). Powolutku dochodzę do majtek, które są zdejmowane podczas delikatnego muskania ustami okolic pachwiny. Wodzę po wewnętrznej stronie ud partnerki i zaczynam się zajmować pachnącą szpareczką. Zaczynam delikatnie, aby dziewczyna nabrała podniecenia. Następnie języczkiem i paluszkami, a czasami jakąś zabaweczką, doprowadzam partnerkę do silnego stanu podniecenia lub do orgazmu. A gdy jest właściwie rozgrzana przystępuję do seksu. Chyba, że 69 (wtedy w trakcie minety dziewczyna zabawia się mną )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum