FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2010 Posty: 510 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-07-11, 13:04 Nauka robienia loda
Zna ktoś dobry sposób jak nauczyć się robić loda chłopakowi?ja kompletnie się na tym nie znam i nie potrafię tego robić a chciałabym się nauczyć.Ten poradnik co jest mi wcale nie pomógl.
najważniejsze zapobiec przedwczesnemu wytryskowi - to dla kobiet!...
dlatego ściskać faję jak najbliżej jaj! trzymać ostro, a nie pieściuchać...
za to języczkiem czule, dużo oczek w górę i cmokać, jak dziecko smoczka!
gdy chcesz go powstrzymać, to się rechotaj, ściśnij śliwę, puść i się odchyl...
a jak już chcesz, by wywalił nasienie - to liż zapamiętale jego pałę - i o tym mu mów!
skoro się zdecydowałaś na loda - to fajnie jak ten kleik weźmiesz w usta!...
ja to uwielbiam - i jestem gotowy ją znowu zerżnąć!
Poćwicz pieszczoty samym języczkiem,tutaj kilka minut dziennie i nie ma obawy o to że przygryziesz go przez przypadek. Powiem wiecej: takie pieszczoty językiem zamiast namiętnego ssania,sprawiają fcetom o wiele więcej rozkoszy.
Przecież Cię chłopak nie zabiję albo nie rzuci za to że loda nie potrafisz mu zrobić. Też na początku miałam małe problemy, ale z czasem się nauczyłam i opanowałam tę sztukę. Nic trudnego, kilka razy i się nauczysz. Wiesz co to pieszczoty języczkiem? Jak nie to poczytaj w sieci Każdy facet to lubi chyba hehe.
Liczą się intencje i zaangażowanie. Fajnie jest jak kobiecie zależy aby partner był zadowolony, i tak powinno być, ale niczego nie musi udowadniać i specjalnie uczyć się tego. Jak wyjdzie tak wyjdzie.
w forum jest temat który napisałem o robieniu loda i minetki dla niewiedzących wystarczy poszukac i tam jest opisane dokładnie krok po kroku poza tym nie ma ogólnego sposobu moim zdaniem bo każdy lubi i reaguje na coś innego
DragonbQuest88, nie nie, nie żebym miała coś do poradnika :P Chodzi mi o to, że robienie loda powinno wyglądać naturalnie, poradnik może przybliżyć co i jak, ale ostateczny efekt jest gdy kobieta się do tego zabierze :P To tyle z mojej strony :]
ja wiem Pati tak też tłumaczyłem wrzucając poradnik bo jak sama nazwa nosi to doradza a nie mówi co i jak identycznie wykonać tak samo nie da się nauczyć kogoś rozmowy lub podrywania tylko można komuś wskazać dobry kierunek i technikę jaką powinien się posługiwać...:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum