FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!

Seks forum erotyczne Strona Główna    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Album    Czat    Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mineta uplawy

Upławy a mineta
Autor Wiadomość
Madziula01989 
Absolwent/ka sex akademii

Wysłany: 2010-03-28, 15:18   Upławy a mineta

Od kilku lat mam upławy i niestety nie mogę ich wyleczyć. I tak sie zastanawiam czy te upławy zmieniaja smak i zapach szparki. I czy chłopakom to nie przeszkadza w robieniu minety.

Admin 
Administrator

Wysłany: 2010-03-28, 15:49   

Upławy są sygnałem, że Twoje narządy płciowe chorują. Nie można w żaden sposób tego lekceważyć, bo takie nieleczone infekcje mogą uszkodzić jajniki, jajowody i macicę, a tego chyba nikt by nie chciał...

U 60–80 proc. pań zgłaszających się do lekarza z powodu upławów stwierdza się bakteryjne zakażenie.

NAJLEPSZE FILMY EROTYCZNE TYLKO TUTAJ:

Madziula01989 

Wysłany: 2010-03-28, 16:40   

tylko ze próbowałam już je leczyć a żaden lek mi nie pomógł

Alone 
Pierwszy raz już za sobą
:)

Wysłany: 2010-03-28, 21:43   

Upławy to nic innego jak tylko niewłaściwa wydzielina z pochwy o nieprzyjemnym zapachu, konsystencji(serowa, pienista, śluzowata czy wodnista).

Zgaduje , że im troszkę przeszkadza.

Moniśka 
Administrator

Wysłany: 2010-04-01, 20:09   

Idź do lekarza, najlepiej do dobrego prywatnego specjalisty. Nie można lekceważyć takich rzeczy!

^ KLIKNIJ, JEŚLI CI SIĘ PODAM
;)

DragonbQuest88 
Demon seksu
Moderator

Wysłany: 2010-04-02, 13:25   

hmmm no racja wybierz się do lekarza a propos no już kolega ci widzę wyżej odp , że nie przyjemnie wydzieliny sam miałem laskę która miała coś ale coś z kamieniami i piaskiem jechało bleee zero minetek hehehe LECZ LECZ LECZ!:)

Madziula01989 

Wysłany: 2010-11-12, 11:52   

łatwo wam powiedzieć mi żaden lekarz nie chce pomóc :cry:

Blackie 
Sex Amator/ka

Wysłany: 2010-11-12, 17:26   

Nie bardzo rozumiem. Jak żaden lekarz nie chce pomóc? Idź do ginekologa i powiedz mu co Ci dolega. Łaski nie robi.
Może to być spowodowane jakimiś drożdżakami albo bakteriami, które nie powinny się znaleźć w pochwie. Może potrzebny będzie antybiotyk, może coś jeszcze. Na razie nie używaj do mycia szparki zwykłych mydeł. Kup w aptece żel intymnu np. Tess. Lepiej nie bagatelizuj tego. Takie coś prowadzi do zapalenia przydatków a nawet do niepłodności.

Madziula01989 

Wysłany: 2010-11-12, 19:47   

Już byłam z tym u ginekologa i miałam robioną cytologię ale nic nie wykazało.A do mycia szparki używam żelu intymnego

Blackie 
Sex Amator/ka

Wysłany: 2010-11-12, 19:54   

Napisz mi dokładnioe co jest napisane na cytologii. Jak duże masz te upławy, może to naturalny śluz w dużych ilościach. Towarzyszy temu jakiś świąd albo szczypanie?

Madziula01989 

Wysłany: 2010-11-12, 19:58   

nie mam tych wyników.lekarka miała a upławy mam od 5 lat i czasami muszę zmieniać 3 razy dziennie wkładki i ma trochę brzydki zapach.A szczypie też czasami

Blackie 
Sex Amator/ka

Wysłany: 2010-11-12, 20:15   

Za kwadrans dam Ci odpowiedź.

Więc tak: pani doktor chyba kupiła dyplom lekarski. To w ogóle jest ginekolog? Cytologię robi się w całkiem innym przypadku. Wynik powinna Ci oddać natychmiast!
W tym wypadku powinnaś zrobić wymaz. Zgodnie z procedurami - robi się wymaz, laborant/ka wypisuje świstek, na którym stawia + albo - . Bierzesz wynik, idziesz do lekarza, i - jeśli jest + - on wypisuje Ci antybiotyk.
Możesz też iść do lekarza pierwszego kontaktu, i poprosić o wypisanie antybiotyku.
Objawy jakie opisałaś towarzyszą np. rzerzączce. Również kilku innym wenerycznym. Albo więc ktoś Cię "poczęstował" albo złapalaś coś w wannie, na basenie lub nawet siedząc na toalecie.
Powinnaś też zrobić podstawowe badanie moczu. Albo prywatnie ( kosztuje grosze) albo wziąć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Prywatnie robiony wymaz kosztuje od 30 do 50 złotych.
Jaki masz ten żel intymny? Kupuj tylko Tess, AA, lub ATW. Reszta też powoduje takie objawy. Kup sobie rumianek, zaparz sobie jak na herbatę, wlej do miseczki i w tym myj pupę.
Ostatnio zmieniony przez Blackie 2010-11-12, 20:56, w całości zmieniany 1 raz  

Sklep.Vesvacuum 
Erotoman/ka

Wysłany: 2010-11-18, 21:32   

Może idź dna konsultację do innego ginekologa? Moim zdaniem powinnaś tak zrobić,tym bardziej ze dbasz o higienę intymną.. Wiec problem leży raczej "wewnątrz" Twojej szparki.

Odpowiedz do tematu