FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
a co jest zbereźnego w lizaniu kobiecych stóp!? ja wp=rost szaleję!
ściągam jej zawsze pończochy, skarpetki, lubię zaglądac w rajstopy i...
wtykać tam palucha... a nawet dwa, lub trzy i cztery! cudna jest jej pupa...
wydobyta z tych opatulonych więzi - zupełnie goła! zdaje się, że kobiety też to uwielbiają...
Mnei też podniecają kobiece stopy,zawsze są ładne,zadbane i miłe w dotyku a coraz wiecej pań lubi taki rodzaj gry wstępnej,wiec to nic zbereźnego,wg mnie bardzo dobra fantazja
przecież to normalne uwielbiam nóżki i stópki mojej kobiety. lubie leżeć przytulony do nich lub chwycic mocno w łape tak, że słychać trzask kości! żartuje
nie ma nic wspanialszego od stóp, nóg, cipki, dupki, cycków, ust, policzków i oczu swojej kobiety
_________________ "Myjcie się, dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny." J.S.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum