FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Potrzebuję pewnych informacji a w tej książce ponoć są...w księgarni na pewno nie dostanę iż jest zakazana... Może ktoś posiada...może Ty Drago...bo jak się domyślam masz porządny zbiór ebooków....
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 10 Gru 2009 Posty: 186 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-03-13, 23:53
Cytat:
– To złamanie artykułu 256 kodeksu karnego. Rozprowadzanie Mein Kampf jest zakazane. W tym wypadku mamy uzasadnione podejrzenie popełnienie przestępstwa. Grozi za nie kara więzienia do dwóch lat – mówi rzecznik Prokuratury Okręgowej w Warszawie Maciej Kujawski.
ściągnij przez Muła.
nazwa pliku: Mein.Kampf.(osloskop.net).pdf
No właśnie na chomiku jest film...a nie książka...a z programów typu p2p nie korzystam...więc Drago gdybyś mógł mi przesłać na maila tego ebooka to byłbym Ci wdzięczny
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
Adi odezwij się na moje gadu mam podane je na stronie to ci wysle na gadu bo na mail coś mi muli bo ja często sciągam więc na gadu lepiej będzie zpodro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum