FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
gdy miałem 17 lat... ściągnąłem jej skarpetki... nie wiem może pończochy...
i zachłannie lizałem jej stopy... miała boskie o halucynnym smaku i zapachu... prawie konałem z zachwytu! a potem jak już mi stwardniał do nieprzytomności to zamiast ją przelecieć włożyłem jej w śliczne usta... i tam się spuściłem...
Jako czternastolatek miałem sex z moją starszą siostrą. To nawet nie zaczęło się z myślą o seksie, jakoś samo się rozwinęło i jak później Małgośka powiedziała, wymknęło się to wszystko spod kontroli.
Ja nie narzekałem, podobało mi się i to jak! Szkoda tylko że ona nie była tym zachwycona(to był mój seksualny debiut, wiec chyba nie bylem najlepszym kochankiem).
Później już Gocha odrzucała moje próby dobrania się do niej. był tylko jeden wyjątek
Dzisiaj , moja sexy siostrzyczka jest mężatką, ale ja i tak nie tracę nadziei że jeszcze kiedyś...
Chyba właśnie dlatego tak podoba mi się temat incest, pisze tylko o mamach i synach , to dlatego że jest to jeszcze bardziej perwersyjne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum