FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
można by powiedzieć że to jest swingers party a co o tym sądzę dokładnie to co wcześniej jeśli obie osoby się na to zgodziły i nie ranią swoich uczuć przez to to wszystko jest jak dla mnie ok
no niekoniecznie swingers party bym to raczej nie określił bo chodzi mi o taki czworokąt 2 pary więc to taki grupowy lekki, że tak powiem. No masz rację zgoda obojga i , żeby żadne nie miało później żalu lub jakiś niesmak co do propozycji partnera...
Bo pisałem z osobami które mówią, że robiły to z inną parą i swoim partnerem ale bez wymiany bo wtedy to nie wiem co to za atrakcja no chyba patrzenia jak inni to robią obok może w tym no ja jestem średnio do tego nastawiony wątpię ,żebym się podzielił swoją połówką jeśli bym takową miał
A mnie sama myśl o tym że moja kobieta uprawia seks z innym na moich oczach bardzo podnieca. To jedno z moich wielkich marzeń żeby wymienić się partnerami. Musi być super pieścić się z inną dziewczyną i równocześnie patrzeć na swoją jak obrabia innemu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum