FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Mam jednego kolegę geja...jest normalnym facetem...i na pewno byś go nie rozpoznał na ulicy czy nawet gdybyś go znał...ja osobiście nic do nich nie mam o ile trzymają do mnie dystans i nie traktują jako "potencjalnego partnera"...
_________________ Kobieta... zwodniczy demon w masce anioła tańcząc odbiera mi rozsądek...
"Wiesz, gej to pedał, ale tylko między nami
na forum publicznym rodziny im dajmy..."
Gdybym to ja rządziła tym państwem geje musieli by płacić podwójny zus.
W mniej cywilizowanych państwach się ich zabija strzałem w tył głowy.
U nas umierają na HIV. Dobre, bo brutalne i mniej humanitarne.
Jednak widać, nie odstrasza - ich wybór.
Dla mnie to ludzie chorzy. Nie ważne umysłowo czy fizycznie - trzeba ich leczyć, a jeśli nie ma takiej możliwości np. palić na stosie jak w średniowieczu, lub zesłać na nich ogień siarczysty jak zrobił to Bóg w Sodomie i Gomorze.
No dla mnie to na pewno geje nie są normalni... Szkoda trochę takich ludzi...
[ Dodano: 2010-01-31, 18:08 ]
Spotyka się dwóch pedałów:
- Witaj Kaziu, co słychać u ciebie?
- Niedobrze Stasiu, mój Henio ma hemoroidy.
- No i co? Bardzo go boli?
- To, że boli to ****, ale jakie kwaśne!
Wysłany: 2010-02-06, 19:34
Ja osobiscie jestem homofobem i najchetniej bym wsadzil wszystkich pedalow i tym podobnych do budynku po czym wyjebal na nich bombe zeby wszystkich wybic;p
No nasze społeczeństwo nie jest tolerancyjne. Moje zdanie jest takie, jeśli chcą być ze sobą niech będą. Ale niech geje mają zakaz adoptowania dzieci...
a wyobrażasz sobie dzieciaka co ma 2 tatusiów albo 2 mamusie jako swoich rodziców?
bo może i ja jestem staromodny ale ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam
p.s.
a obozu lepiej nie otwierać bo znowu napis ktoś podwędzi
Ostatnio zmieniony przez thank 2010-02-08, 22:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam do geji nic nie mam, mam kolgege geja i do puki ma rece przy sobie to jest ok, ja tego nie rozumiem ale kazdy ma inne piorytety, lubi co innego, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Jestem tolerancyjna i nie przeszkadza mi czyjaś seksualność. Chcę, żeby komuś nie przeszkadzała moja, więc myślę, że mi nie powinna przeszkadzać czyjaś ;)
z jednym ale! Nie chciałabym, żeby się prezentowali na mieście, w parku, w miejscach publicznych, jeśli mają taką seksualność to niech uprawiają swoje "igraszki" prywatnie ;]
Grr... Nie toleruję geji ! Niestety... Jak ktoś jest gejem to niech sobie odbywa stosunki w domu, bez pokazywania się, a najlepiej jakby takich fantazji ludzie nie mieli ;]
Gej to też człowiek, musimy go szanować i musi mieć prawa jak człowiek, to nie jest jakiś inny odstępek. To że ja np. lubię lesbijki i czasem się zachowuje jak one to nie znaczy że jestem od kogoś gorsza, lubię to i wystarczy mi taki powód.
Reper - jesteś facetem i dlatego tak piszesz ;) Dla kobiety raczej gej to mała różnica, i tak to facet nadal jest. Nie myśl że z kobietami jest tak samo, sama musiałam przełamać barierę by lizać laski... nie jest to takie proste, sumienie na początku nie pozwalają i się na dodatek tego boisz
Nie widzę powodu, dla którego miałbym układać życie innym. Geje mi absolutnie nie przeszkadzają. Miałem kiedyś podwładnego geja, świetny pracownik i kumpel. Jakbym go zobaczył spacerującego z chłopakiem za rękę, albo nawet całującego się, też mi to by nie przeszkadzało.
Co do praw, to na pewno powinny zostać jakoś uregulowane sprawy dziedziczenia, prawa do informacji itp. w konkubinatach zarówno homo, jak i hetero. Państwo nie jest od tego, żeby utrudniać ludziom życie.
ps
Monisia, tego się po Tobie nie spodziewałem :( Czyżby żal, że tyle fajnych ciach marnuje się w związkach gejowskich?
Pedalstwo to dla mnie wynaturzenie i traktuje to z buta - nie jestem tolerancyjny - po prostu nie prowadze z nikim polemiki na ten temat - kto jakie poglądy obrał - takie ma.
Jestem facetem i nie robię tego z mężczyznami, ale generalnie jestem tolerancyjny. Lubię gdy ktoś jest inny niż cała szarość wokół, dlatego cenię gejów za odwagę bycia sobą i odmienność. Nie chciałbym jednak być natarczywie nagabywany przez kogoś o takich preferencjach, na szczęście najwyraźniej nie jestem w ich typie bo nigdy mi się to nie przytrafiło, a może po prostu to są normalni ludzie i szanują czyjeś przekonania. Nie wiem, mało znam to środowisko, nikogo nie znam w moim najbliższym kręgu znajomych. Całujący się faceci są dla mnie obleśni, tak jestem skonstruowany. Mimo to sądzę, że dotyk mężczyzny dla innego mężczyzny może być przyjemny i chyba to rozumiem... chociaż wolę zdecydowanie jędrne ciałka kobiece i nie bardzo qmam jak może być inaczej, ale najwyraźniej może i skoro tak się zdarza to trudno. Sądzę, że to jest naprawdę tak intymna sprawa, że w tej kwestii każdy ma prawo własnego wyboru, oby nie było to nic na siłę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum