FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
no popieram ja nie chciałbym by moja połówka miała takie coś w miejscu intymnym i tym samym ja bym nigdy nie chciał takie coś miec dyskomfort i ogólnie dla zdrowia chyba nie za mądre
tak tylko zawadzało by... pewnie trzeba być ostrożnym zeby sobie albo partnerce krzywdy nie zrobic...
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
A ja jestem za, miałem partnerkę, która miała kolczyka w łechtaczce. Uważać wcale specjalnie nie trzeba, komplikacji żadnych nie było, fajnie wyglądało, lubiłem się nim bawić językiem podczas zabaw a i jej sprawiało to w jakiś sposób większą przyjemność.
A czemu o obcej jest do zaakceptowania? Moim zdaniem nie wygląda to ani ładnie ani fajnie. Po co ten kolczyk? Moze tylko przeszkadzać i nic wiecej. W życiu nie odważyłabym się na coś takeigo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum