FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Wysłany: 2010-01-28, 13:46 LESBIJKI CO SĄDZICIE NATOMIAST O NICH?:))
akceptujecie taki stan rzeczy? lub mieliście stycznosc z taką osobą ?
odbieracie to jako zaburzenie umysłowe xD czy jako naturalnosc czy coś innego może?:)
no już ci wyżej ona odp xD to tak samo jak facetom przeszkadza 2m i 1k choc sa wyjątki zależy jak do tego podejsc po alkoholu to z ludzmi rożnie bywa hehe
Wysłany: 2010-02-06, 19:33
Heh ja znam lesbijki...ale tez pare kolezanek mam Bi...i bardzo mi sie to podoba;p
Od nich moge uslyszec tylko zadna inna Ci nie wezmie swoich kolezanek do zabawy z Toba i nie pozwoli Ci ich pieprzyc...no to czemu ich nie lubic;p?
Jestem tolerancyjna i nie przeszkadza mi czyjaś seksualność. Chcę, żeby komuś nie przeszkadzała moja, więc myślę, że mi nie powinna przeszkadzać czyjaś ;)
Kobiety ujdą, widok całujących się dwóch kobiet jest dopuszczalny dla mojego oka ;] Ale myślę, żeby było sprawiedliwie i też nie powinny się ujawniać na ulicach, czy w parkach...
Lesby są fajne, sama nie raz zabawiałam się z laskami. Co w tym złego - nic. Dużo przyjemności, radości, i coś nowego. Tak na stałe bez faceta nie mogłabym ale od czasu do czasu taki wyskok nie jest zły.
Fajnie jest popatrzeć na lesbijki. Znałem kiedyś jedną fajna była, w porządku i w ogóle. Nic do nich nie mam ale jakaś prawa dla homoseksualistów, feminizm etc to już rzeczy, których nigdy nie poprę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum