FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Z tego co mi wiadomo to komórka prędzej wykonczy ci pikawe niż doprowadzi do nie płodności... A tak odrobine odbiegajac od tematu to słyszałem od goscia montujacego bramki antykradziezowe w sklepach ze takie montowane w duzych lokalach na centrach handlowych moga powodowac impotencje jesli ktos długo i czesto przy nich przebywa. Ale o to czy to prawda to trzeba by zapytac jakiegos ochroniarza z Saturna czy Media Marktu...
Fale elektromagnetyczne są wszędzie, nie musisz nosić przy sobie telefonu. Promieniuje Ci w domu telewizor, internet bezprzewodowy, mikrofalówka, telefon a nawet radio!
Tyle, że to promieniowanie jest znikome. Owszem, duże dawki są szkodliwe, ale przecież całe życie nie będziesz siedziała w ołowianym pokoju, który nie przepuszcza jakichkolwiek fal.
Wysłany: 2010-11-12, 16:55 Re: telefon a niepłodność
Madziula01989 napisał/a:
czy to prawda że trzymanie komórki w kieszeni spodni prowadzi do niepłodności?jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Gdybyś była facetem, gdybyś nosiła telefon - cały czas włączony, jak przy rozmowie - przez kilka lat, to być może. Kobiety nie wiem gdzie by musiały nosić. Chyba w "myszce". Jednak według obecnej dokładnej wiedzy, nie należy się tym przejmować. A promieniuje - jak tu już wspomniano - wszystko. Każdy sprzęt elektroniczny - komputer, tv, monitor, radio, cd itd. Promieniuje maszynka do golenia. Więc część mężczyzn nie powinna się golić. Promieniują nawet kable instalacji elektrycznej w naszych mieszkaniach. Naprawdę nie ma się czym przejmować.
Wysłany: 2011-09-07, 12:29 Re: telefon a niepłodność
Madziula01989 napisał/a:
czy to prawda że trzymanie komórki w kieszeni spodni prowadzi do niepłodności?jakie jest wasze zdanie na ten temat?
tak naprawdę w dzisiejszym świecie chyba nie ma rzeczy, które by nie szkodziły... Media faszerują nas takimi nowinkami o szkodliwym oddziaływaniu wielu przedmiotów, które na codzień używamy, a jednak i tak z nich korzystamy... Trzeba umieć odnaleźć złoty środek : Wielu ludzi nosi telefony w kieszeni i jakoś żyją... jeszcze .. (taki żart)
[ Dodano: 2011-09-28, 14:24 ]
Z badań naukowców wynika,ze niestety tak własnie jest.
[ Dodano: 2011-09-28, 14:26 ]
Według najnowszych badań naukowych to niestety prawda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum