FORUM erotyczne Naga-Klasa.com poświęcone jest tematyce seksualności człowieka. Najczęściej poruszane są tematy takie jak pierwszy raz, uwodzenie, współżycie, lecz znajdziesz tu także luźne rozmowy dotyczące intymnych sfer życia. Zapraszamy do rejestracji oraz aktywnej dyskusji!
Raczej nie ma, jednak nie może być krótszy niż... - jest pewna granica. Kobiecie wcale nie jest lepiej gdy wchodzisz głębiej, gdy jest to naprawdę głęboko.
np jedna uważa , że liczy się jakosc ale jak jedna napisała tutaj bez przesady 10 cm nieeeeee hehe. a inna , że długosc ma znaczenie a prawda jest taka moim zdaniem , że to chodzi o grubosc można miec 15-17 średniego a jeśli jest średni lub chudy xD to jeśli laska bo większy otworek to już rzadko ją to podnieca i trzeba się ostro na trudzic a jak jest gruby to FULL WYPAS bo kobiety nie ma to jak jak czuc go w sobie PRAWDA?
wiadomo raz gadałem z jedną to ta mówi ze maks 13 raz inna ze eh 25 by chcialy eheh różnie bywa ja mam 17 cm i 21 by mnie zadowoliło
panowie cwiczcie 30 lat I PAMIĘTAJCIE 30 cm xD i pożniej żadna w was nie zwątpi hahahaha JOKE
Nigdy nie próbowałam z innym penisem niż mojego kochanego, ale myślę, że wielkość ma duże znaczenie. Mój 30 cm nie ma, ale myślę, że 18 - 20 ma - myślę, bo nigdy nie mieliśmy zapędów, żeby go zmierzyć. Zresztą ten mi wystarcza ;)
ciekawe dane podajecie bo średnia długosc to 12-15cm ;p
Słowo myślę, znaczy również, że mogę się mylić ;) No nic, mam nadzieję, że przewyższa średnią, a jak nie to przecież i tak mi wystarcza. Zadowala mnie i już ;)
on nie jest średni tylko duży penis już powyżej 22 to już do bardzo dużych się zalicza jakoś tak
z reszta każdy ma inne podejście jedna narzeka , że za chudy inna mało wydajny inna za mały inna mało jakościowy i na odwrót XD nie da się tak po krótce konkretnosci podac:)
Dla mnie nie liczy się wielkość sprzętu, choć za mały nie może być ;) Liczy się sposób i podejście partnera. Fajnie jakby penis był troszkę grubszy a nie chudy jak palec ;)
Hm, obawiam się Andżelu, że to nie od wielkości zależy orgazm. Do orgazmu można kobietę doprowadzić nawet nie wyciągając penisa z portek. Ale to już wyższa szkoła jazdy. Nie każdemu znana. Jeśli Twojemu partnerowi się to nie udaje - przykro mi. Wszystko przed Tobą.
A wielkość jest kwestią upodobań partnerki i wrażliwością myszki - ale nie tylko - na bodźce. Pochwa to narząd, który ładnie się dopasowuje do grubości członka. Choć niektóre panie i tak wolą coś grubaśnego. Problem może się pojawić po porodzie. Ale to już inna bajka.
Nie sztuką jest wepchnąć bezmyślnie instrument. Sztuką jest zwasze doprowadzić partnerkę do rozkoszy. Ale jeśli wolisz większe penisy, to jest to całkowicie zrozumiałe.
witam wszystkich jestem nowy mam na imie krzysiek i 23 lata
moim zdaniem ma znaczenie każda moja partnerka z którą miałem stosunek była zadowolona że ma 18 cm. nie że po ale przed stosunkiem aż im się oczy świeciły ze jest tych rozmiarów:) na początku pomyślałem że to pierwsze ich 18 cm jakie widziały :P i tak było:) za to po stosunku każda była zadowolona z działa a jak jęczała podczas nie które to miewały po 4 orgazmy a z 4 jeszcze się spotykam na małe figle i wszystkie wiedzą o sobie:) do tego miałem je wszystkie 4 razem:P i było zaj.....cie
więc gdyby nie miała znaczenia wielkośc czy miałbym je dalej i czy by chciały???
kazda przyznała z tej 4 że się w nim zakochały a z drugiej strony bardo ważna jest technika nie wystarczy długa armata :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum